Cepeškrāsnī ceptas vistas karbonādes ar tomātiem, sieru un majonēzi - ne pārāk veselīgi, toties grēcīgi garšīgi!.
45Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.vistas fileja4 gab.tomāti2 gab.sīpols MARINĀDEI:3 ķiploka daiviņas pēc garšassaldskābā čili mērce svaigi spiesta apelsīna sula sāls majonēze SIERA KĀRTAI(JA NEMARINĒ GAĻU): siers2 gab.olas majonēze garšvielas

Sagatavošana

1

Sieru sarīvē, tomātus un sīpolus sagriež ripiņās.

2

Vistas fileju pārgriež uz pusēm un izklapē ar gaļas āmurīti. Ēdienu blogere Zitinja iesaka gaļu vēl nedaudz iemarinēt: "Gaļu liek bļodā, pievieno ķiplokus, saldskābo čili mērci, piespiež viena apelsīna sulu, pieber sāli un pievieno nedaudz majonēzes - pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa un atstāj kādu brīdi iemarinēties."

3

Vistas fileju liek cepamā traukā. Virsū kārto sīpolu un tomātu ripiņas. Ja gaļu nemarinē, tad rīvēto sieru, olu, garšvielas un majonēzi sajauc biezā masā, ko klāj virs filejas, tomātu un sīpolu ripiņām. Ja šādu masu negatavo, tad īsi pirms gatavošanas beigām gaļu pārkaisa ar rīvētu sieru.

4

Karstā cepeškrāsnī cep, kamēr viss kļūst zeltaini brūns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!