30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
sīpoli ķiploks paprika vistas fileja riekstu sviests vistas buljons kurkuma koriandrs sarkanie pipari
Sagatavošana
1
Pannā eļļā apcep sīpolu, ķiploku un papriku.
2
Izņem tos ārā un apcep vistas filejas gabalus.
3
Katliņā sakausē riekstu sviestu, vistas buljonu, kurkumu, koriandru un sarkanos piparus, cik kuņģis tur. Uzkarsē 5 minūtes un pieliek vistu. Cep kādas 3 minūtes.
4
Garšvielas liek pēc patikas.
Iesūtīja: Muris (iistais)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit