Foto: Shutterstock
Pikantai maltītei - vistas fileja riekstu sviestā.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sīpoli ķiploks paprika vistas fileja riekstu sviests vistas buljons kurkuma koriandrs sarkanie pipari

Sagatavošana

1

Pannā eļļā apcep sīpolu, ķiploku un papriku.

2

Izņem tos ārā un apcep vistas filejas gabalus.

3

Katliņā sakausē riekstu sviestu, vistas buljonu, kurkumu, koriandru un sarkanos piparus, cik kuņģis tur. Uzkarsē 5 minūtes un pieliek vistu. Cep kādas 3 minūtes.

4

Garšvielas liek pēc patikas.

Iesūtīja: Muris (iistais)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!