Foto: Shutterstock
Īpaši garda vistas fileja sojas mērcē ar riekstiem.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja sojas mērce paprika olas baltums kartupeļu milti2 ĒKmedus2 ĒKsausais vīns2 saujasvalriekti

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež strēmelītēs, pamarinē sojas mērcē.

2

Apviļā sakultā olas baltumā un kartupeļu miltos un uz straujas uguns apcep pāris minūtes.

3

Atsevišķi apcep paprikas strēmeles.

4

Pannā lej sojas mērci, medu, sauso vīnu un pāris saujas valriekstu, apcep, piemaisa jau apcepto fileju.

5

Ēd ar rīsiem, labāk brūnajiem.

Iesūtīja: Sam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!