25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja sāls malti melnie pipari lauru lapas1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas paprika marinēti šampinjoni saldais krējums
Sagatavošana
1
Sagriež vistas fileju gabalos un apcep uz pannas ar sāli un pipariem.
2
Liek sautēties katliņā ar nedaudz ūdeni, pievieno lauru lapu, 1 sīpolu un kādas 2-3 ķiploku daiviņas.
3
Kad tuvojas gatavībai (kas ir ļoti drīz), pieliek sasmalcinātu papriku un marinētus šampinjonus (var nopirkt pavisam mazas burciņas ar tādām smukām mazām sēnītēm, kuras nemaz nav jāgriež).
4
Uztaisa tajā visā mērcīti no saldā krējuma.
Iesūtīja: Elvucis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit