Vistas filejas kumosiņi greipfrūtu marinādē
Foto: DELFI
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. greipfrūts
greipfrūts
3-4 ĒK
3-4 ĒK gaišā sojas mērce
gaišā sojas mērce
1 gab.
1 gab. ķiploka daiva
ķiploka daiva
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
 
griķi
griķi
 
salātlapas
salātlapas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ledusskapī svilpoja vējš, vēderā gaudoja vilki, tāpēc recepte tapusi plaukta revidēšanas rezultātā. Saldētavā atradās trīs vistas filejas un augļu grozā ne pārāk glīts greipfrūts. Improvizācijas rezultātā tapa pārsteidzoši garda maltīte, kuru nu varēs izmēģināt arī ''Tasty'' lasītāji.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju (atlaidinātu) sagriež gabaliņos un iemarinē, pārlejot ar dažām karotēm gaišās sojas mērces, pusi greipfrūta sulas un saspiestu ķiploka daiviņu. Atstāj iemarinēties uz pusstundu ledusskapī.

    Vistas filejas kumosiņi greipfrūtu marinādē
    Foto: DELFI

    Vistas fileju apcep uz pannas eļļā. Var izmantot eļļu, kas palikusi pāri saulē kaltēto tomātu burciņā – gaļa iegūs vēl izteiksmīgāku garšu.

    Novāra griķus un pagatavo lapu salātus – tos apslaka ar pāri palikušo greipfrūta sulu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form