Vistas filejas ļuļa kebabs ar grilētu papriku
Foto: Shutterstock
4.2500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas fileja
vistas fileja
1
1 sīpols
sīpols
1
1 paprika
paprika
 
pusbuntīte pētersīļu
pusbuntīte pētersīļu
0,5 TK
0,5 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
0,5 TK
0,5 TK Hmeļi-suneļi garšviela
Hmeļi-suneļi garšviela
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 ola
ola
 
sāls
sāls
Pasniegšanai:
 
pitas maize
pitas maize
 
grieķu jogurts
grieķu jogurts
 
grieķu jogurts
grieķu jogurts
 
piparmētras
piparmētras
 
gurķis
gurķis
 
grilēta marinēta paprika
grilēta marinēta paprika
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pārsvarā ļuļa kebabus gatavo no jēra vai liellopa gaļas. Piedāvājam vienkāršotu ļuļa-kebaba recepti, kurā izmanto vistas fileju. Vasarā cep uz grila, ziemā - cepeškrāsnī. Pasniedz ar grilētu marinētu papriku.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju noskalo un nosusina.

    Sīpolu nomizo un sagriež četrās daļās. Sīpolu notīra.

    Paprikai izņem sēklotni un sagriež strēmelītēs.

    Gaļu un dārzeņus sasmalcina gaļas maļamajā mašīnā, pievieno kapātus pētersīļus, sāli, paprikas pulveri un "Hmeli-suneli" garšvielu. Visu vēlreiz samaļ.

    Maltās gaļas masā iejauc vienu olu, visu samīca un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

    No gaļas veido nelielas, apmēram 10 cm garas "desiņas", ko uzdur uz koka iesmiņiem.

    Cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 40 minūtes.

    Kebabu pasniedz ar pitas maizi vai ietin lavašā kopā ar grilētas vai marinētas paprikas strēmelēm un jogurta mērci, kam pievienoti smalki sagriezti gurķi un smalcinātas piparmētras.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form