Foto: Privātais arhīvs
Apgrauzdē siltu maizīti un smērē uz tās ātri un viegli pagatavojamo pastu. Garda un sātīga uzkoda, kas neradīs smaguma sajūtu, bet lieliski derēs izsalkuma remdēšanai. Recepti iesaka gardēde Anna Prozumenta.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja marinēti gurķi krēmsiers sāls citronpipari

Sagatavošana

1

Novāri vistas fileju.

2

Sablendē to.

3

Smalki sakapā marinētus gurķus.

4

Pievieno filejas masai un iemaisi krēmsieru.

5

Pievieno sāli un citronpiparus.

6

Smērē uz maizes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!