Foto: Shutterstock
Ideja vakariņām - vistas filejas kotletes ar ķiplociņu.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 gab.vistas fileja2 gab.olas1 gab.paciņa majonēze1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas2.5 ĒKmilti

Sagatavošana

1

Fileju sagriež ļoti plānās šķēlītēs un vēl pāris reizes šķērsām (lai mazāki gabaliņi), pieliek klāt sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, olas, majonēzi, miltus, visu samaisa.

2

Miltus pievieno beigās, raugās, cik bieza tā mīkla sanāk. Ja gribas vairāk gaļas, var likt tikai 1 olu un mazāk majonēzes. Visu samaisa.

3

Masu liek ar karoti uz pannas un cep no abām pusēm. Mīklai jābūt pašķidrai, bet nav jātek pa pannu, kad uzliek.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!