60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 burkāni1 paprika1 fenhelis5 kartupeļi eļļa (cepšanai)2 vistas filejas2 lūdens200 gzaļie zirnīši1 kausētā siera paciņa (Klasiskais)2 ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Sagatavošana
1
Nomizo un uz rupjās rīves sarīvē burkānu. Papriku, fenheli un kartupeļus sagriež kubiņos, noliek malā.
2
Liek karsēties katliņu ar eļļu. Tikmēr sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos. Tos liek katliņā un apcep, pievieno burkānu un turpina cept, līdz burkāni kļuvuši zeltaini.
3
Katliņā ielej ūdeni un strauji uzvāra, pievieno papriku, fenheli un kartupeļus. Kad dārzeņi mīksti, pievieno zaļos zirnīšus, kausēto sieru un smalki sarīvētu ķiploku, sāli pēc garšas un svaigi maltus melnos piparus. Ļauj zupai nedaudz ievilkties, pasniedz.
Zupu konkursam iesūtīja: Ilze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit