Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama vistas filejas – gaileņu mērce.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
sviests1 sīpols3 vistas filejas500 ggailenes2 ĒKmilti150 gskābais krējums garšvielas zaļumi

Sagatavošana

1

Uz pannas izkausē sviestu. Sīpolu sasmalcina, liek uz pannas, cep, kamēr zeltains. Pievieno vistas fileju, kas sagriezta gabaliņos.

2

Kad filejas gabaliņi no ārpuses apcepušies, pievieno sasmalcinātas gailenes un cep, kamēr vistas filejas gabaliņi mīksti. To visu ietumē ar miltiem, pievieno krējumu, garšvielas un zaļumus.

Iesūtīja: anta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!