30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
sviests1 sīpols3 vistas filejas500 ggailenes2 ĒKmilti150 gskābais krējums garšvielas zaļumi
Sagatavošana
1
Uz pannas izkausē sviestu. Sīpolu sasmalcina, liek uz pannas, cep, kamēr zeltains. Pievieno vistas fileju, kas sagriezta gabaliņos.
2
Kad filejas gabaliņi no ārpuses apcepušies, pievieno sasmalcinātas gailenes un cep, kamēr vistas filejas gabaliņi mīksti. To visu ietumē ar miltiem, pievieno krējumu, garšvielas un zaļumus.
Iesūtīja: anta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit