Vistas filejas un kukurūzas plācenīši
Foto: Tasty
3.8000 10
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
300 g
300 g vistas fileja
vistas fileja
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
0,5 TK
0,5 TK sāls
sāls
1
1 pētersīļa zariņš
pētersīļa zariņš
1
1 liela ola
liela ola
3 ĒK
3 ĒK eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Atšķirībā no kotletēm šoreiz gaļu nevis samaļ gaļas mašīnā, bet smalki, jo smalki sagriež ar nazi. Plācenīši ļoti ātri ir gatavi, jo nelielās gaļas kripatiņas strauji izkarst. Svarīgi ir tos nepārcept, citādi fileja zaudē savu sulīgumu un maigo garšu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ar nazi smalki sagriež vistas filejas, liek bļodā, piejauc klāt olu, kukurūzu, miltus un sāli. Smalki sagriež pētersīļus un piejauc plācenīšu mīklai.

    Karsē pannu ar eļļu, uz vidējas uguns cep plācenīšus no abām pusēm, līdz tie zeltaini. Pasniedz ar salātiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form