Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī cepti, gardi vistas gabaliņi medus garozā.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas kājas vai spārniņi medus citronu sula Angļu sinepes sāls ķiploks

Sagatavošana

1

Vistas spārniņus vai kājiņas, vai filejas gabalus aplej ar medu, uzspiež citronu sulu, pievieno angļu sinepes un sāli, piespiež ķiploku un visu kārtīgi samaisa.

2

Kārto uz pannas, ko liek līdz 190 grādiem sakarsēta cepeškrāsnī. Cep, kamēr veidojas brūna garoziņa - aptuveni 35-40 minūtes.

3

Var apgriezt cepšanas laikā.

Iesūtīja: Vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!