45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas kājas vai spārniņi medus citronu sula Angļu sinepes sāls ķiploks
Sagatavošana
1
Vistas spārniņus vai kājiņas, vai filejas gabalus aplej ar medu, uzspiež citronu sulu, pievieno angļu sinepes un sāli, piespiež ķiploku un visu kārtīgi samaisa.
2
Kārto uz pannas, ko liek līdz 190 grādiem sakarsēta cepeškrāsnī. Cep, kamēr veidojas brūna garoziņa - aptuveni 35-40 minūtes.
3
Var apgriezt cepšanas laikā.
Iesūtīja: Vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit