Foto: Shutterstock
Vistas gaļa ar dārzeņiem un šitake sēnēm pagatavota vokpannā.
20Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
gab.kaltētas šitake sēnes gvistas gaļa bez kauliem1 TKsāls0.5 gab.olas baltums2 TKkukurūzas milti115 gjauno zirnīšu pākstis1 gab.sīpols ingvers1 TKgaiši brūnais cukurs1 TKgaišā sojas mērce sezama eļļa1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns

Sagatavošana

1

Sagriež vistas gaļu (vistas gaļa bez kauliem un ādas vai vistas fileja) plānās šķēlītēs. Sajauc ar šķipsniņu sāls, viegli sakultu olas baltumu un kukurūzas miltu masu.

2

Iepriekš uzkarsētā vokpannā sakarsē eļļu, vistas gaļu maisot cep 30 sekundes, izņem un noliek siltumā. 1 minūti maisot cep sagrieztus dārzeņus un izmērcētas nelielas kaltētas šitake sēnēm.

3

Pievieno sāli, cukuru un vistas gaļu. Visu sajauc, pēc tam pievieno sojas mērci un rīsu vīnu vai šeriju. Samaisa, apslaka ar dažiem pilieniem sezama eļļu un pasniedz.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!