Foto: Shutterstock
Vistas gaļa jāņogu un citronu marinādē - garša fantastiska!
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vista Santamarija garšvielas šašlikam citroni un/vai jāņogas sīpoli Vegeta

Sagatavošana

1

Sadala vistu gabalos, liek traukā, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, garšvielas (uz 1 vistu jāņem 1 paciņa), pievieno nomizotu un sagrieztu gabaliņos citronu un jāņogas, kuras pirms pievienošanas samīca ar stampu.

2

Pēc tam visu kārtīgi ar rokām samaisa un saspaida. Droši var pagaršot marinādi, kas uz rokām, ja garša apmierina (patīkami skāba un sāļa), tad liek virsū slogu.

3

Pēc 1 stundas droši var cept, bet arī, ja cepsi otrā dienā - garša fantastiska.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!