5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vista Santamarija garšvielas šašlikam citroni un/vai jāņogas sīpoli Vegeta
Sagatavošana
1
Sadala vistu gabalos, liek traukā, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, garšvielas (uz 1 vistu jāņem 1 paciņa), pievieno nomizotu un sagrieztu gabaliņos citronu un jāņogas, kuras pirms pievienošanas samīca ar stampu.
2
Pēc tam visu kārtīgi ar rokām samaisa un saspaida. Droši var pagaršot marinādi, kas uz rokām, ja garša apmierina (patīkami skāba un sāļa), tad liek virsū slogu.
3
Pēc 1 stundas droši var cept, bet arī, ja cepsi otrā dienā - garša fantastiska.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit