Foto: Publicitātes foto
Ļoti vienkārši pagatavojami vistas gaļas kebabiņi, kas noderēs gan ātrām vakariņām, gan mājas ballītei. Vistas gaļas vietā var izmantot arī tītaru. Izbaudi ar grauzdētu čabatu.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gvistas maltā gaļa1 paciņa Santa Maria piedevas maltai gaļai MĒRCEI:100 mljogurts bez piedevām vai skābais krējums1 paciņa Santa Maria dārza garšaugu maisījuma vai garšaugu maisījuma ar ķiplokiem maurloki vai lociņi PASNIEGŠANAI: koka iesmiņi1 gurķis redīsi1 Ciabata

Sagatavošana

1

Sajauc malto gaļu ar garšaugu maisījumu. Veido bumbiņas vai ovālas formas kebabus un cep grila pannā no abām pusēm, līdz tie ir zeltaini brūni. Var cept arī ārā uz grila vai cepeškrāsnī, uz cepamā papīra loksnes.

2

Samaisa kopā garšaugus, dārza garšaugu maisījumu un skābo krējumu vai jogurtu bez piedevām.

3

Sagriež redīsus šķēlītēs un gurķus sev tīkamā formā. Apgrauzdē čabatu un pasniedz kopā gaļu un dārzeņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!