Vistas gaļas kebabi vai bumbiņas ar ķiploku un garšaugu mērci
Foto: Publicitātes foto
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti vienkārši pagatavojami vistas gaļas kebabiņi, kas noderēs gan ātrām vakariņām, gan mājas ballītei. Vistas gaļas vietā var izmantot arī tītaru. Izbaudi ar grauzdētu čabatu.

Sajauc malto gaļu ar garšaugu maisījumu. Veido bumbiņas vai ovālas formas kebabus un cep grila pannā no abām pusēm, līdz tie ir zeltaini brūni. Var cept arī ārā uz grila vai cepeškrāsnī, uz cepamā papīra loksnes.

Samaisa kopā garšaugus, dārza garšaugu maisījumu un skābo krējumu vai jogurtu bez piedevām.

Sagriež redīsus šķēlītēs un gurķus sev tīkamā formā. Apgrauzdē čabatu un pasniedz kopā gaļu un dārzeņiem.

Comment Form