Vistas gaļas un brokoļu salāti ar dzērvenēm
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g vistas fileja
vistas fileja
2 ĒK
2 ĒK sojas mērce
sojas mērce
pēc garšas
pēc garšas pipari, sāls
pipari, sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1
1 brokolis
brokolis
100 g
100 g žāvētas dzērvenes
žāvētas dzērvenes
100 g
100 g saulespuķu sēklas
saulespuķu sēklas
60 g
60 g majonēze
majonēze
30 g
30 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
50 g
50 g rīvēts siers 'Džiugas'
rīvēts siers 'Džiugas'
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Dažādi salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgi un svaigi!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež kubiņos, pārslaka ar sojas mērci, pievieno piparus. Pielej nedaudz eļļas un apcep.

    Brokoli noplaucē ar karstu ūdeni, sagriež rozetītēs.

    Salātu traukā liek cepto vistas gaļu, sasmalcinātus brokoļus, dzērvenes, saulespuķu sēklas.

    Majonēzi sajauc ar grieķu jogurtu, sieru un pārlej salātiem. Pirms pasniegšanas samaisa.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form