Vistas gaļas un šampinjonu žuljēns podiņā
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas fileja
vistas fileja
 
svaigi šampinjoni
svaigi šampinjoni
pāris
pāris sīpoli
sīpoli
300 ml
300 ml saldais krējums
saldais krējums
100 g
100 g pusciets siers
pusciets siers
 
sviests
sviests
 
eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
Bagetei:
1
1 bagete
bagete
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
sviests
sviests
 
olīveļļa
olīveļļa
 
zaļumi (pētersīļi, dilles, baziliks)
zaļumi (pētersīļi, dilles, baziliks)
  • Ēdieni podiņos
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sildošais vistas gaļas, smalki sagrieztu sēņu un karsta, kūstoša siera gardums, kuru baudīt kopā ar mutē kūstošu bagetes gabaliņu. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Inese Baranovska, viena no Cālis.lv un Zoombook rīkotā konkursa uzvarētājām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež tievos salmiņos un apcep.

    Atsevišķi apcep sēnes un sīpolu, pievieno filejai, pielej saldo krējumu un pasautē.

    Ēdienu saliek mazos māla podiņos, pārkaisa ar rīvētu sieru un liek cepeškrāsnī, cep 180°C temperatūrā apmēram 10-15 minūtes.

    Pie žuljēna pagatavo zaļumu bagetes.

    Bagetes pārgriež gareniski, bet ne līdz galam.

    Viducī pilda zaļumu masu – sablendē pāris ķiploka daiviņas ar sviestu, nedaudz olīveļļas, svaigiem zaļumiem (pētersīļi, dilles, baziliks).

    Bageti reizē ar žuljēna trauciņiem liek krāsnī cepties.

    Gatavu bageti sagriež šķēlītēs.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam