Vistas kotletes kukurūzas pārslās
Foto: @ilonasuharu
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
450 g
450 g malta vistas gaļa
malta vistas gaļa
1
1 ola
ola
1
1 sīpols
sīpols
100 g
100 g nesaldinātas kukurūzas pārslas
nesaldinātas kukurūzas pārslas
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
100 ml
100 ml ūdens vai piens
ūdens vai piens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gandrīz diētiskas, ļoti garšīgas un vienkārši pagatavojamas. Šīs kotletītes atzinīgi novērtēs arī bērni. Turklāt ne tikai apēdot, bet arī pagatavojot ar vieglu roku, ko nodemonstrē Arsēnijs – skatiet video.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Siltā ūdenī (var arī pienā) izmērcē 50 gramus kukurūzas pārslu.

    Izmērcētajām pārslām nospiež lieko šķidrumu, pievieno maltajai gaļai kopā ar olu, sāli, pipariem un smalki sagrieztu sīpolu.

    Visu samīca viendabīgā masā.

    Ar mitrām plaukstām veido no gaļas kotletes.

    Apviļā sausās kukurūzas pārslās un cep, līdz gatavas.

    Pasniedzot kotletes uzreiz, pārslu panējums būs kraukšķīgs, bet, atstājot vēlākam laikam, pārslu "kažoks" būs savildzis un mīksts.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form