Pildīta vistas fileja ar ķiplokiem
Foto: Shutterstock
2.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 vistas krūtiņas ar ādu
vistas krūtiņas ar ādu
1
1 pētersīļu saišķis
pētersīļu saišķis
8
8 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 citrons
citrons
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
300 ml
300 ml vistas buljons
vistas buljons
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Ja garšo putna baltā gaļa un ķiploki, šis ēdiens noteikti jāpagatavo - pikantais pildījums gaļai piešķir īpašu aromātu. Izmēģini!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas krūtiņas noskalo aukstā ūdenī un nosusina. Uzmanīgi ādu daļēji atdala no filejas, veidojot kabatiņu, kurā tiks likts pildījums.

    Gatavo pildījumu - smalki sakapā pētersīļus, ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs, sarīvē citrona miziņu. Visu sajauc kopā, pievienojot eļļu, sāli un piparus.

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

    Ķiploku un pētersīļu maisījumu sadala četrās daļās un pilda vistas krūtiņās.

    Sagatavotās filejas liek karstumizturīgā traukā ar ādu uz augšu, visu liek sakarsētajā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes - ik pēc desmit minūtēm apgrozot gaļu. Kad gaļa no visām pusēm apcepusies, lej traukā siltu buljonu un turpina cept, līdz gatavs.

    Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem, piemēram, tomātu salsu. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form