Tie, kuri jau ilgāku laiku seko līdzi manam kulinārajam blogam, zina, ka virtuvē esmu ļoti radoša. Lazanjas zupa, makaronu un siera zupa, salātu pica, bekons šokolādē... Bet ir tādas reizes, kad es vēlos gatavot kaut ko pavisam vienkāršu. Kaut ko tādu, kas neprasa braucienu uz lielveikalu, jo visi nepieciešamie produkti jau ir mājās. Kaut ko tādu kā šī vistas krūtiņa medū un sinepēs.

Manā virtuvē allaž ir medus, sinepes un vistas gaļa. Šajā receptē es izmantoju arī nedaudz sojas mērces un ingveru. Ja pa rokai ir svaigs ingvers, brīnišķīgi, tomēr arī kaltēta ingvera pulveris noderēs!

50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 lielas vistas filejas, ko pārgriež gareniski uz pusēm3 ĒKsinepes2 ĒKmedus2 ĒKsojas mērce1 ĒKsmalki sagriezts ingvers

Sagatavošana

1

Visus produktus sajauc un iemērc tajos vistas krūtiņas gabalus - tā, lai mērce pilnībā nosegtu gaļu. Visu pārliek karstumizturīgā cepamtraukā, liek cepeškrāsnī 190 grādos un atlaižas dīvānā, lai skatītos kādu iecienītu seriālu, kamēr gatavojas maltīte (40-45 minūtes).

Ja jūties īpaši čakla, vari sagatavot dārzeņus piedevām (pēkšņā spēku uzplūdā es, piemēram, iztvaicēju nedaudz brokoļus). Vistiņa garšos saldi un pikanti, turklāt citiem ēdājiem pat neradīsies aizdomas, ka tu gatavošanai būsi veltījusi vien 10 minūtes.

Un rīt jau būs jauna diena, pilna enerģijas un radošā gara - tu varēsi cept kūkas, cepešus un uzstādīt jaunus virtuves sasniegumu rekordus. Bet tagad - vistas krūtiņa sinepēs un medū. Garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!