Vistas salāti ar fetu, āboliem un valriekstiem
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 sauja
1 sauja spināti
spināti
4-5
4-5 ķirštomāti, sagriezti uz pusēm
ķirštomāti, sagriezti uz pusēm
2
2 valriekstu kodoli, sadrupināti
valriekstu kodoli, sadrupināti
1/4
1/4 sarkanais sīpols, sasmalcināts
sarkanais sīpols, sasmalcināts
1/2 šķēle
1/2 šķēle fetas siers, sagriezts kubiņos
fetas siers, sagriezts kubiņos
1/2
1/2 ābols, sagriezts kubiņos
ābols, sagriezts kubiņos
pēc garšas
pēc garšas kaltētas dzērvenes
kaltētas dzērvenes
1/2
1/2 cepta vai vārīta vistas fileja, sagriezta gabaliņos
cepta vai vārīta vistas fileja, sagriezta gabaliņos
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja ledusskapī no iepriekšējās dienas "aizķēries" gabaliņš vārītas vai ceptas vistas filejas, tad šos gardos un pavasarīgi svaigos salātus varēsi pagatavot 10 minūšu laikā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas salātu sastāvdaļas liek bļodiņā.

    Pirms pasniegšanas pārlej ar graudu sinepju mērci (tās recepti atradīsi, lūk, te).

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form