Foto: Shutterstock
Ja ledusskapī no iepriekšējās dienas "aizķēries" gabaliņš vārītas vai ceptas vistas filejas, tad šos gardos un pavasarīgi svaigos salātus varēsi pagatavot 10 minūšu laikā.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 saujaspināti ķirštomāti, sagriezti uz pusēm2 valriekstu kodoli, sadrupināti sarkanais sīpols, sasmalcināts šķēlefetas siers, sagriezts kubiņos ābols, sagriezts kubiņos pēc garšaskaltētas dzērvenes cepta vai vārīta vistas fileja, sagriezta gabaliņos

Sagatavošana

1

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodiņā.

2

Pirms pasniegšanas pārlej ar graudu sinepju mērci (tās recepti atradīsi, lūk, te).

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!