4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas gaļa (fileja vai šķiņķīši) dilles ķiploki majonēze
Sagatavošana
1
Ņem trauku, kurā saliek vistas gaļu, ieber smalki spiestu (rīvētu) ķiploku, smalki kapātas dilles. Centīgi to visu maisam un mīcam (vēlams to darīt vīriešiem).
2
Saliek gatavo maisijumu traukā un pārlej ar majonēzi, līdz gaļa pilnībā tiek nosegta. Samaisam un liekam gatavoties 12 stundas. Slogot nevajag! Gatavo bez sāls!
3
Tad cep uz oglēm, pannā, izmantojot iesmus, restes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit