Foto: Shutterstock
Vistas šašliks majonēzē - lai pikniks izdotos!
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas gaļa (fileja vai šķiņķīši) dilles ķiploki majonēze

Sagatavošana

1

Ņem trauku, kurā saliek vistas gaļu, ieber smalki spiestu (rīvētu) ķiploku, smalki kapātas dilles. Centīgi to visu maisam un mīcam (vēlams to darīt vīriešiem).

2

Saliek gatavo maisijumu traukā un pārlej ar majonēzi, līdz gaļa pilnībā tiek nosegta. Samaisam un liekam gatavoties 12 stundas. Slogot nevajag! Gatavo bez sāls!

3

Tad cep uz oglēm, pannā, izmantojot iesmus, restes.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!