Vistas filejas šašliks
Foto: Shutterstock
2.3333 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maigs, nedaudz riekstains vistas šašliks vasarīgām pusdienām vai vakariņām. Ja vēlies, vistas vietā droši vari izmantot tītara gaļu.

Gaļu sagriež vidēji lielos kubiņos.

Sausā pannā grauzdētus riekstus sablendē ar sīpoliem un ķiplokiem, pārlej ar olīveļļu. Iegūtajā masā apvārta gaļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Ļauj gaļai 30 minūtes ievilkties un cep uz grila, līdz gatava. Pasniedz ar svaigiem salātiem - īsta vasaras garša!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form