Foto: Shutterstock
Vistas šķiņķīši ar dillēm ēdami ar kartupeļiem vai rīsiem, bet tikpat labi garšos arī atdzesēti, sagriezti mazākos gabaliņos uz maizītēm.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas šķiņķīši sāls menie pipari ķiploki dilles olīveļļa

Sagatavošana

1

Vistas šķiņķīšus liek uz pannas, kurā ieklāta folija.

2

Apkaisi ar sāli, pipariem, sakapātiem ķiplokiem un dāsni pārkaisi ar dillēm. Apslaki ar olīveļļu.

3

Cep 200 grādos aptuveni pusstundu.

4

Pasniedz ar kartupeļiem vai rīsiem.

Iesūtīja: sideway

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!