120Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgvistu šķiņķīši malti melnie pipari sāls paprika ķiploki20 gželatīns
Sagatavošana
1
Gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Iemaisa piparus, sāli, smalki sagrieztus sīpolus, papriku un ķiplokus. Pārkaisa želatīnu.
2
Ņem kefīra paciņu (1l, kartona vai plastmasas) iepakojumu un nogriež pašu augšu. Paciņu piepilda ar gaļas maisījumu. Iepakojumu liek stāvus katliņā un katliņā ielej ūdeni. Ūdenim jābūt ne vairāk kā 2 cm no paciņas augšas. Vāra 1 stundu un 30 minūtes.
3
Jāseko līdzi, lai gaļa būtu nosegta ar maisījuma sulu, ja gaļa virspusē ir sausa, tad pievieno nedaudz ūdeni, lai gaļa būtu nosegta ar šķidrumu.
4
Kad gaļa gatava, to atdzesē un patur ledusskapī pāris stundas, lai saželē. Tad izņem un sagriež šķēlēs.
*var pievienot arī šampinjonus, mazos gurķīšus, žāvētus tomātus, olīvas utt.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit