Foto: Shutterstock
Vistas šķiņķīšu siers - burvīgs papildinājums gaļas platei.
120Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgvistu šķiņķīši malti melnie pipari sāls paprika ķiploki20 gželatīns

Sagatavošana

1

Gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Iemaisa piparus, sāli, smalki sagrieztus sīpolus, papriku un ķiplokus. Pārkaisa želatīnu.

2

Ņem kefīra paciņu (1l, kartona vai plastmasas) iepakojumu un nogriež pašu augšu. Paciņu piepilda ar gaļas maisījumu. Iepakojumu liek stāvus katliņā un katliņā ielej ūdeni. Ūdenim jābūt ne vairāk kā 2 cm no paciņas augšas. Vāra 1 stundu un 30 minūtes.

3

Jāseko līdzi, lai gaļa būtu nosegta ar maisījuma sulu, ja gaļa virspusē ir sausa, tad pievieno nedaudz ūdeni, lai gaļa būtu nosegta ar šķidrumu.

4

Kad gaļa gatava, to atdzesē un patur ledusskapī pāris stundas, lai saželē. Tad izņem un sagriež šķēlēs.

*var pievienot arī šampinjonus, mazos gurķīšus, žāvētus tomātus, olīvas utt.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!