Vistas spārniņi ar kartupeļiem
Foto: Shutterstock
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas spārniņi ar kartupeļiem ikdienas vai svētku pusdienām.

Vistu spārniņus nomazgā un iegriež locījuma vietas liek bļodā, pievieno sīki sagrieztu ķiploku, majonēzi garšvielas, sāli un eļļu, piespiež citrona sulu, apmaisa un atstāj.

Nomizo kartupeļus, sagriež 0,5cm plānās šķēlēs.

Ietauko pannu, uz tās pamīšus saliek vistu spārniņus un kartupeļus.

Cep 30-40 minūtes 200 grādos cepeškrāsnī.

Iesūtīja: kaktuss

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form