Vistas un dārzeņu voks ķīniešu gaumē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.6667 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 vistas krūtiņas bez ādas, sagriezta strēmelēs
vistas krūtiņas bez ādas, sagriezta strēmelēs
250 g
250 g olu nūdeles
olu nūdeles
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
3 ĒK
3 ĒK sojas mērce
sojas mērce
2
2 smalki kapātas ķiploka daiviņas
smalki kapātas ķiploka daiviņas
 
puse no sarkanās, zaļās un dzeltenās paprikas, sagrieztas strēmelēs
puse no sarkanās, zaļās un dzeltenās paprikas, sagrieztas strēmelēs
250 g
250 g plānās strēmelēs sagriezti (sarīvēti) burkāni
plānās strēmelēs sagriezti (sarīvēti) burkāni
1
1 sīpolloku bunte
sīpolloku bunte
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Ķīniešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dienās, kad negribas daudz laika pavadīt pie plīts maltītes pagatavošanai, bet samierināties ar sviestmaizi arī nav vēlēšanās, noder vieglas un ātri pagatavojamas ēdienu receptes, kas arī neprasa izmantot dārgas sastāvdaļas. Lūk, viens klasisks piemērs, kā no pāris sastāvdaļām pagatavot sātīgu, gardu un ne tik ikdienišķu maltīti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē eļļu vokpannā, pievieno vistas gabaliņus un cep aptuveni piecas minūtes, līdz gaļa ieguvusi viegli brūnu nokrāsu.

    Pannas saturam pievieno sojas mērci, ķiplokus, papriku un apcep visu aptuveni divas minūtes. Kad dārzeņi apcepušies, liec klāt plānās burkānu strēmeles un cep vēl divas minūtes.

    Liec verdošā ūdenī vārīties nūdeles tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma. Kad nūdeles gatavas, pievieno tās pannas saturam un kārtīgi iemaisi tās, lai mērce noklāj visas nūdeles. Ja nepieciešams, var papildus pievienot sojas mērci.

    Pirms pasniegšanas pievieno ripās sagrieztus sīpollokus.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form