Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Dienās, kad negribas daudz laika pavadīt pie plīts maltītes pagatavošanai, bet samierināties ar sviestmaizi arī nav vēlēšanās, noder vieglas un ātri pagatavojamas ēdienu receptes, kas arī neprasa izmantot dārgas sastāvdaļas. Lūk, viens klasisks piemērs, kā no pāris sastāvdaļām pagatavot sātīgu, gardu un ne tik ikdienišķu maltīti.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistas krūtiņas bez ādas, sagriezta strēmelēs250 golu nūdeles1 ĒKeļļa3 ĒKsojas mērce2 smalki kapātas ķiploka daiviņas puse no sarkanās, zaļās un dzeltenās paprikas, sagrieztas strēmelēs250 gplānās strēmelēs sagriezti (sarīvēti) burkāni1 sīpolloku bunte

Sagatavošana

1

Sakarsē eļļu vokpannā, pievieno vistas gabaliņus un cep aptuveni piecas minūtes, līdz gaļa ieguvusi viegli brūnu nokrāsu.

2

Pannas saturam pievieno sojas mērci, ķiplokus, papriku un apcep visu aptuveni divas minūtes. Kad dārzeņi apcepušies, liec klāt plānās burkānu strēmeles un cep vēl divas minūtes.

3

Liec verdošā ūdenī vārīties nūdeles tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma. Kad nūdeles gatavas, pievieno tās pannas saturam un kārtīgi iemaisi tās, lai mērce noklāj visas nūdeles. Ja nepieciešams, var papildus pievienot sojas mērci.

4

Pirms pasniegšanas pievieno ripās sagrieztus sīpollokus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!