Krēmīgais vistas žuljēns ar saldo krējumu un sieru
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. vistas filejas
vistas filejas
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
1 gab.
1 gab. neliels sīpols
neliels sīpols
50 g
50 g rīvēts siers
rīvēts siers
1 gab.
1 gab. ola
ola
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas karijs
karijs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās mērces
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Baudot žuljēnu, vienmēr brīnos, kāpēc tas tiek gatavots tik mazā trauciņā. Jo krēmīgais žuljēns ir tik gards, ka to varētu ēst vēl un vēl. Ļoti viegli pagatavojams, un rezultāts ir lielisks. Recepti iesaka gardēde Zane Kalniņa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu smalki sagriez un liec uz pannas cepties.

    Vistu pārgriez uz pusēm un sagriez strēmelītes.

    Liec klāt sīpoliem, pievieno sāli, piparus, kariju.

    Kamēr vista cepas, sarīvē sieru un sakul olu.

    Kad vista apcepusies, pielej saldo krējumu un nedaudz pasautē.

    Sagatavo cepamo trauku un pārlej pannas sastāvu traukā.

    Ielej sakultu olu un pārkaisi ar sieru.

    Liek cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 15 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form