Foto: Shutterstock
Baudot žuljēnu, vienmēr brīnos, kāpēc tas tiek gatavots tik mazā trauciņā. Jo krēmīgais žuljēns ir tik gards, ka to varētu ēst vēl un vēl. Ļoti viegli pagatavojams, un rezultāts ir lielisks. Recepti iesaka gardēde Zane Kalniņa.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.vistas filejas200 mlsaldais krējums1 gab.neliels sīpols50 grīvēts siers1 gab.ola pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšaskarijs

Sagatavošana

1

Sīpolu smalki sagriez un liec uz pannas cepties.

2

Vistu pārgriez uz pusēm un sagriez strēmelītes.

3

Liec klāt sīpoliem, pievieno sāli, piparus, kariju.

4

Kamēr vista cepas, sarīvē sieru un sakul olu.

5

Kad vista apcepusies, pielej saldo krējumu un nedaudz pasautē.

6

Sagatavo cepamo trauku un pārlej pannas sastāvu traukā.

7

Ielej sakultu olu un pārkaisi ar sieru.

8

Liek cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!