Vistas zupa ar citroniem grieķu gaumē
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l vistas buljons
vistas buljons
60 g
60 g rīsi
rīsi
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
4
4 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
1 šķipsna
1 šķipsna kanēlis
kanēlis
5-6 ĒK
5-6 ĒK citronu sula
citronu sula
4
4 citrona šķēlītes
citrona šķēlītes
šķipsnas
šķipsnas pētersīļu zaļumi
pētersīļu zaļumi
  • Gaļas zupas
  • Grieķu nacionālā virtuve
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Grieķu versija par visiem tik mīļo vistas zupiņu ir vienkāršā, spēcinoša un ļoti aromātiska. Viņi iesaka zupu papildināt ar krēmīgiem olu dzeltenumiem, spirdzinošu citronu skābumiņu un šķipsnu sildoša kanēļa. Garšīgi!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra vistas buljonu, sekojot šī raksta norādījumiem. Kad buljons gatavs, vistas gaļu izņem, buljonu izkāš, lej atpakaļ katlā. Vistas gaļu atdala no kauliem.

    Buljonam pievieno rīsus, gaļas gabaliņus un 15 minūtes uz lēnas uguns karsē, līdz rīsi ir uzbrieduši. Pievieno cukuru, sāli un kanēli.

    Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumiem pievieno citronu sulu, labi saputo un iemaisa zupā.

    Lej zupu šķīvjos, pievieno citrona šķēlītes, pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form