9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 lvistas buljons60 grīsi pēc garšascukurs pēc garšassāls4 olu dzeltenumi1 šķipsnakanēlis5 ĒKcitronu sula4 citrona šķēlītes šķipsnaspētersīļu zaļumi
Sagatavošana
1
Vāra vistas buljonu, sekojot šī raksta norādījumiem. Kad buljons gatavs, vistas gaļu izņem, buljonu izkāš, lej atpakaļ katlā. Vistas gaļu atdala no kauliem.
2
Buljonam pievieno rīsus, gaļas gabaliņus un 15 minūtes uz lēnas uguns karsē, līdz rīsi ir uzbrieduši. Pievieno cukuru, sāli un kanēli.
3
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumiem pievieno citronu sulu, labi saputo un iemaisa zupā.
4
Lej zupu šķīvjos, pievieno citrona šķēlītes, pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit