Foto: Shutterstock
Grieķu versija par visiem tik mīļo vistas zupiņu ir vienkāršā, spēcinoša un ļoti aromātiska. Viņi iesaka zupu papildināt ar krēmīgiem olu dzeltenumiem, spirdzinošu citronu skābumiņu un šķipsnu sildoša kanēļa. Garšīgi!
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 lvistas buljons60 grīsi pēc garšascukurs pēc garšassāls4 olu dzeltenumi1 šķipsnakanēlis5 ĒKcitronu sula4 citrona šķēlītes šķipsnaspētersīļu zaļumi

Sagatavošana

1

Vāra vistas buljonu, sekojot šī raksta norādījumiem. Kad buljons gatavs, vistas gaļu izņem, buljonu izkāš, lej atpakaļ katlā. Vistas gaļu atdala no kauliem.

2

Buljonam pievieno rīsus, gaļas gabaliņus un 15 minūtes uz lēnas uguns karsē, līdz rīsi ir uzbrieduši. Pievieno cukuru, sāli un kanēli.

3

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumiem pievieno citronu sulu, labi saputo un iemaisa zupā.

4

Lej zupu šķīvjos, pievieno citrona šķēlītes, pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!