Vistas zupa ar nūdelēm ķīniešu gaumē
Foto: PantherMedia/Scanpix
3.7500 8
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
900 ml
900 ml vistas vai dārzeņu buljons
vistas vai dārzeņu buljons
1
1 vistas krūtiņa
vistas krūtiņa
1 gab.
1 gab. burkāni
burkāni
1 TK
1 TK svaigs ingvers
svaigs ingvers
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
50 g
50 g kviešu nūdeles
kviešu nūdeles
2 ĒK
2 ĒK kukurūza
kukurūza
2
2 sīpoliņi ar lokiem
sīpoliņi ar lokiem
sauja
sauja pētersīļi
pētersīļi
2 TK
2 TK sojas mērce
sojas mērce
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas zupa ar nūdelēm – variācija par ķīniešu zupām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ielej katliņā buljonu un liek iekšā vistas krūtiņu (bez ādas un kauliem aptuveni 170 g), sasmalcinātu ingveru un ķiploku. Visu uzvāra, samazina uguni zem katliņa, uzliek vāku līdz pusei un vāra 20 minūtes, līdz vistas gaļa mīksta.

    Izņem gaļu, uzliek uz dēlīša un ar divām dakšiņām sadala
    kumosa lieluma gabalos.

    Liek vistas gaļas gabalus atpakaļ buljonā, pievieno nūdeles, kukurūzas graudus, plāni sagrieztus burkānus, pusi no sasmalcinātiem sīpollokiem, sojas mērci. Vāra uz mazas uguns 3 - 4 min., līdz nūdeles mīkstas.

    Salej divās bļodiņās un pārkaisa ar zaļumiem.

    Iesūtīja: Ivita

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Jaunie projekti