Vistas zupa ar nūdelēm ķīniešu gaumē
Foto: PantherMedia/Scanpix
3.7500 8
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas zupa ar nūdelēm – variācija par ķīniešu zupām.

Ielej katliņā buljonu un liek iekšā vistas krūtiņu (bez ādas un kauliem aptuveni 170 g), sasmalcinātu ingveru un ķiploku. Visu uzvāra, samazina uguni zem katliņa, uzliek vāku līdz pusei un vāra 20 minūtes, līdz vistas gaļa mīksta.

Izņem gaļu, uzliek uz dēlīša un ar divām dakšiņām sadala
kumosa lieluma gabalos.

Liek vistas gaļas gabalus atpakaļ buljonā, pievieno nūdeles, kukurūzas graudus, plāni sagrieztus burkānus, pusi no sasmalcinātiem sīpollokiem, sojas mērci. Vāra uz mazas uguns 3 - 4 min., līdz nūdeles mīkstas.

Salej divās bļodiņās un pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: Ivita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form