Foto: PantherMedia/Scanpix
Vistas zupa ar nūdelēm – variācija par ķīniešu zupām.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
900 mlvistas vai dārzeņu buljons1 vistas krūtiņa1 gab.burkāni1 TKsvaigs ingvers1 ķiploka daiviņa50 gkviešu nūdeles2 ĒKkukurūza2 sīpoliņi ar lokiem saujapētersīļi2 TKsojas mērce

Sagatavošana

1

Ielej katliņā buljonu un liek iekšā vistas krūtiņu (bez ādas un kauliem aptuveni 170 g), sasmalcinātu ingveru un ķiploku. Visu uzvāra, samazina uguni zem katliņa, uzliek vāku līdz pusei un vāra 20 minūtes, līdz vistas gaļa mīksta.

2

Izņem gaļu, uzliek uz dēlīša un ar divām dakšiņām sadala
kumosa lieluma gabalos.

3

Liek vistas gaļas gabalus atpakaļ buljonā, pievieno nūdeles, kukurūzas graudus, plāni sagrieztus burkānus, pusi no sasmalcinātiem sīpollokiem, sojas mērci. Vāra uz mazas uguns 3 - 4 min., līdz nūdeles mīkstas.

4

Salej divās bļodiņās un pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: Ivita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!