Foto: Shutterstock
Smeķīga vistas zupa ar papriku un valriekstiem.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 gab.paprika (sarkana)0.5 gab.paprika (dzeltena)2 gab.tomāti0.75 glāzevalrieksti0.75 glāzerīsi1 gab.žāvētas/ceptas/vārītas vistas stilbs vistas buljons ķiploki čili baziliks

Sagatavošana

1

Izvāra vistas buljonu (īpaši slinkie var izmantot buljona kubiņus), pa to laiku apcep uz pannas kubiņos sagrieztu papriku un tomātus.

2

Ieber buljonā rīsus un vāra 10 minūtes.

3

Pievieno sakapātus valriekstus, apceptu papriku un tomātus, kā arī kubiņos sagrieztu vistas gaļu. Vāra vēl 10 minūtes.

4

Pieliek garšvielas, nedaudz pavāra un pasniedz.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Fiona

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!