Vistas zupa Taizemes gaumē ar kariju, mango un koriandru
Foto: Vida Press
3.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
olīveļla
olīveļla
250 g
250 g vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
10 ml
10 ml ingvers
ingvers
pēc garšas
pēc garšas zaļā karija pasta
zaļā karija pasta
1 gab.
1 gab. kokosriekstu piens, bundža
kokosriekstu piens, bundža
250 ml
250 ml vistas buljons
vistas buljons
100 g
100 g mango
mango
100 g
100 g mini kukurūza
mini kukurūza
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
sauja
sauja koriandra zaļumi
koriandra zaļumi
5 ml
5 ml zivju mērce
zivju mērce
5 ml
5 ml gaišā sojas mērce
gaišā sojas mērce
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
sauja
sauja zukurzirņi
zukurzirņi
  • Ass un pikants ēdiens
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Bezgala aromātiska un sātīga zupa, kuras bagātīgo garšu buķeti maigāku padara kokosriekstu piens. Improvizē ar sastāvdaļām, jo zupa ir viegli pielāgojama teju katra ledusskapja saturam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Fileju sagriež strēmelītēs. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Paprikai izņem sēklas, sagriež to strēmelītes. Ķiplokus nomizo un sasmalcina. Ingveru nomizo un sarīvē. Mango nomizo, izņem kauliņu, sagriež gabaliņos. Mini kukurūzu gareniski sagriež ceturtdaļās. Citronam norīvē mizu, izspiež sulu.

    Katlā sakarsē eļļu, liek cepties vistas fileju. Kad tā ir gatava, izņem fileju, liek cepties sīpolus. Kad sīpoli sāk kļūt caurspīdīgi, pievieno papriku un turpina cept divas minūtes. Tad pievieno ķiplokus, ingveru, karija pastu un cep vēl pāris minūtes.

    Pielej buljonu, kokosriekstu pienu un karsē, līdz šķidrums sāk burbuļot. Pievieno filejas gabaliņus, cukurzirņus un vāra vēl pāris minūtes, līdz gaļa ir gatava.

    Pievieno mango, kukurūzu un turpinā vārīt 3-5 minūtes, tad pievieno citrona sulu, miziņu, koriandru, sojas mērci, cukuru un zivju mērci.

    Ja vēlas piešķirt zupai vairāk asuma, izmanto čili mērci vai čili piparu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form