30Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
eļļa, cepšanai vistas aknas pēc garšasbaziliks pēc garšassāls pēc garšaspipari kivi rukola granātābols MĒRCEI:4 ĒKolīveļļa2 ĒKbaltvīna etiķis1 TKmedus pēc garšassāls1 ĒKgraudu sinepes
Sagatavošana
1
Akniņas apcep eļļā 2–3 minūtes no katras puses, pārkaisa ar sāli, drupinātiem melniem pipariem un kaltētu baziliku.
2
Kivi nomizo, sagriež daiviņās. Granātābolam atdala sēkliņas.
3
Uz šķīvja liek rukolu, uz pusēm pārgrieztas akniņas, un pārlej ar mērci, kuru gatavo, sajaucot visas tai nepieciešamās sastāvdaļas.
4
Salātus dekorē ar granātābola sēkliņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit