Vistu akniņu salāti ar rukolu un kivi
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ļoti ātri pagatavojami salāti gan ikdienai, gan svētku galdam. Maigās vistu akniņas lieliski papildina kivi skābums un pikantā rukola.

Akniņas apcep eļļā 2–3 minūtes no katras puses, pārkaisa ar sāli, drupinātiem melniem pipariem un kaltētu baziliku.

Kivi nomizo, sagriež daiviņās. Granātābolam atdala sēkliņas.

Uz šķīvja liek rukolu, uz pusēm pārgrieztas akniņas, un pārlej ar mērci, kuru gatavo, sajaucot visas tai nepieciešamās sastāvdaļas.

Salātus dekorē ar granātābola sēkliņām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form