Foto: Shutterstock
Ļoti ātri pagatavojami salāti gan ikdienai, gan svētku galdam. Maigās vistu akniņas lieliski papildina kivi skābums un pikantā rukola.
30Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

eļļa, cepšanai vistas aknas pēc garšasbaziliks pēc garšassāls pēc garšaspipari kivi rukola granātābols MĒRCEI:4 ĒKolīveļļa2 ĒKbaltvīna etiķis1 TKmedus pēc garšassāls1 ĒKgraudu sinepes

Sagatavošana

1

Akniņas apcep eļļā 2–3 minūtes no katras puses, pārkaisa ar sāli, drupinātiem melniem pipariem un kaltētu baziliku.

2

Kivi nomizo, sagriež daiviņās. Granātābolam atdala sēkliņas.

3

Uz šķīvja liek rukolu, uz pusēm pārgrieztas akniņas, un pārlej ar mērci, kuru gatavo, sajaucot visas tai nepieciešamās sastāvdaļas.

4

Salātus dekorē ar granātābola sēkliņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!