Foto: Shutterstock
Vistu aknu pastēte - priekš gardām maizītēm katrai dienai vai svētku uzkodām.
100Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas aknas sīpoli sviests muskatrieksts

Sagatavošana

1

Ņem vistu aknas (var ar visām sirsniņām), sagriež, apcep uz pannas kopā ar sīpoliem, uzlej mazliet ūdens un turpat uz pannas izsautē.

2

Var cept klāt speķīti (svaigu vaj žāvētu ja garšo), var likt klāt arī ķiploku.

3

Tad ar blenderi sablendē (šķidrumam jābūt samērā maz, labāk lieko no sākuma noliet), var arī vairākas reizes samalt gaļas mašīnā.

4

Kad sablendēts, liek klāt sviestu (te jāskatās, lai nesanāk par šķidru, ja ir cepts klāt speķītis, tad sviestu var nelikt), mazliet rīvēta muskatrieksta un saputo (resp. pamatīgi samaisa), liek ledusskapī atdzist.

Iesūtīja: Envija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!