60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 vistas filejas150 gsiers šampinjoni2 cukīni8 tomāti eļļa cepšanai sāls pipari zaļumi
Sagatavošana
1
Uz pannas sakarsētā eļļā pāris minūtes no abām pusēm apbrūnina vistu filejas, ko iepriekš nedaudz saplacina, paklapējot ar gaļas āmura plakano pusi, lai filejas vienmērīgāk izceptos, pa starpām cepties liekot sauju šķēlēs sagrieztu sēņu.
2
Sarīvē sieru uz lielās rīves.
3
Sagriež šķēlēs cukīni, tomātus un liek apcepties, pievieno tiem klāt sāli, piparus un sagrieztus zaļumus.
4
Kad nedaudz apcepties ievieto visu cepamtraukā, pa virsu liek ceptās karbonādes, kurām virsū liek sēnes, pārber sieru un liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 25 minūtēm.
Iesūtīja: Kaspars Zvīgulis kopā ar Krissy
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit