Vistu filejas ar sieru, sēnēm, cukīni un tomātiem
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepeškrāsnī ceptas gardas vistu filejas ar sieru, sēnēm, cukīni un tomātiem.

Uz pannas sakarsētā eļļā pāris minūtes no abām pusēm apbrūnina vistu filejas, ko iepriekš nedaudz saplacina, paklapējot ar gaļas āmura plakano pusi, lai filejas vienmērīgāk izceptos, pa starpām cepties liekot sauju šķēlēs sagrieztu sēņu.

Sarīvē sieru uz lielās rīves.

Sagriež šķēlēs cukīni, tomātus un liek apcepties, pievieno tiem klāt sāli, piparus un sagrieztus zaļumus.

Kad nedaudz apcepties ievieto visu cepamtraukā, pa virsu liek cepto vistu, kurai virsū liek sēnes, pārber sieru un liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 25 minūtēm.

Iesūtīja: Kaspars Zvīgulis kopā ar Krissy

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form