120Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.Vistu šķiņķīši0.5 gab.citrona sula garšvielas eļļa
Sagatavošana
1
Šķiņķīšiem ar nazi izgriež kaulu. Kaut gan ar rokām ar var viegli izplēst. Ja vēlas, tad noņem arī ādu.
2
Ar gaļas āmurīti šķiņķīšus izklapē no abām pusēm.
3
Šķiņķīšus liek bļodā, apslaka ar citrona sulu, pievieno garšvielas. Samaisa un noliek uz ~ 1 stundu marinēties.
4
Pannu liek uz uguns, uzlej eļļu un sakarsē. Šķiņķīšus liek uz pannas. Cep uz vidēji lielas uguns no abām pusēm.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit