Foto: Shutterstock
Vistu šķiņķīši citronu marinādē derēs gan ikdienas, gan svētku pusdienām vai vakariņām.
120Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.Vistu šķiņķīši0.5 gab.citrona sula garšvielas eļļa

Sagatavošana

1

Šķiņķīšiem ar nazi izgriež kaulu. Kaut gan ar rokām ar var viegli izplēst. Ja vēlas, tad noņem arī ādu.

2

Ar gaļas āmurīti šķiņķīšus izklapē no abām pusēm.

3

Šķiņķīšus liek bļodā, apslaka ar citrona sulu, pievieno garšvielas. Samaisa un noliek uz ~ 1 stundu marinēties.

4

Pannu liek uz uguns, uzlej eļļu un sakarsē. Šķiņķīšus liek uz pannas. Cep uz vidēji lielas uguns no abām pusēm.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!