Foto: Shutterstock
Vistu šķiņķīši skābenā marinādē garšo pat tiem, kuriem vista parasti negaršo, jo sanāk ļoti sulīga un garšīga.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas šķiņķis2 TKsāls1 TKcukurs0.5 TKcitronskābe

Sagatavošana

1

Vismaz diennakti iepriekš marinēju: 2 TK sāls,1 TK cukura, ½ TK citronskābe, sajaucu kopā un ieberzē katru šķiņķīti. Visu liek maisā, aizsien ciet, kārtīgi vēl samīca, liek ledusskapī.

2

Kad cep, liek uz cepešpannas un cep cepeškrāsni, līdz gatavi - 25 minūtes.

3

Ja gribas kraukšķīgāku ādiņu, beigās ieslēdz drusku grilu.

4

Ak tā, kam garšo ķiploki, pirms cepšanas vēl pārziež ar sasmalcinātiem ķiplokiem.

Iesūtīja: vineta71

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!