45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistu kājas1 svaigi spiesta citrona sula50 golīveļļa1 daži rozmarīna zariņi2 ķiploku daiviņas1 TKrīvēta citrona miziņa0.25 TKmalti melnie pipari1 sīpols1 TKsāls
Sagatavošana
1
Vistu stilbiņus cieši vienu pie otra liek cepamtraukā.
2
Gatavo marinādi no citrona sulas, eļļas, rozmarīna, sasmalcināta ķiploka, rīvēta citrona miziņas, pipariem un sāls.
3
Sagatavoto marinādi pārlej vistu stilbiņiem. Pārklāj ar foliju.
4
Cep cepeškrāsnī 225°C apmēram 10 minūtes.
5
Sīpolus sagriež šķēlītēs.
6
Trauku izņem no cepeškrāsns. Noņem foliju.
7
Uz vistas stilbiņiem liek sīpola šķēlītes un cep vēl 20-25 minūtes bez folijas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit