Pīles gaļa ar seleriju, sīpollokiem un ingveru ledus salātu lapā
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Malaiziešu gaumē pagatavota uzkoda, kas pasniegta ērtā formā – ledus salātu vai kāpostu lapā ievīstīta pannā apcepta pīles gaļa ar šitake sēnēm, sīpollokiem un svaigiem garšaugiem. Citādas, Āzijas garšu notis, maltītei piešķirs sojas mērce un rīsu vīns.

Uz lielas liesmas uzkarsē vokpannu. Pannā lej eļļu, kuru uzkarsē. Pēc tam pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas, ingveru un pīles fileju, kas sagriezta nelielos kubiņos. Sastāvdaļas maisot, apcep dažas minūtes.

Pēc tam pievieno pārējās sastāvdaļas – sagrieztus seleriju kātus, sakapātus sīpollokus (gan lokus, gan nelielos sīpolus), sakapātas šitake sēnes, pupiņu dīgstus, čili pārslas, ķīniešu piecu garšvielu maisījumu, sojas mērci un rīsu vīnu.

Visas sastāvdaļas veikli apcep - aptuveni minūti, lai dārzeņi saglabātos kraukšķīgi. Kad maisījums gatavs, iemaisa klāt svaigās piparmētru un koriandra lapas, kuras pirms pievienošanas viegli saplucina.

Vokpannā apcepto pīli ar piedevām pasniedz, ieklājot ledus salātu bļodiņā (vai kāposta lapā).

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form