20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās) vistas fileja vai tītara fileja salātlapas rīvmaize asās paprikas pulveris "Spilva" garšvielu maisījums vistas gaļas panēšanai mērce ķiploku ar zaļumiem no "Helmann's"
Sagatavošana
1
Vistas fileju vai tītara fileju sagriež garenās strēmelē (bet ne "tievās"!).
2
Bļodiņā sajauc: asās paprikas pulveri, rīvmaizi, "Spilva" garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai.
3
Vistas filejas gabaliņus vienmērīgi apklāj ar šo garšvielu maisījumu.
4
Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini, pat vairāk apbrūninājušies.
5
Gatavo vrapus. Uz darba virsmas izklāj kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās), liek salātlapu, pa virsu iepriekš apcepto vistas fileju un ķiploku mērces "restīti". Tieši tik vienkārši!
6
Ielokot apakšmalu, sarullē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit