Vrapi ar kraukšķīgo vistas fileju rīvmaizē un ķiploku mērcīti
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās)
kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās)
 
vistas fileja vai tītara fileja
vistas fileja vai tītara fileja
 
salātlapas
salātlapas
 
rīvmaize
rīvmaize
 
asās paprikas pulveris
asās paprikas pulveris
 
"Spilva" garšvielu maisījums vistas gaļas panēšanai
"Spilva" garšvielu maisījums vistas gaļas panēšanai
 
mērce ķiploku ar zaļumiem no "Helmann's"
mērce ķiploku ar zaļumiem no "Helmann's"
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Gaļas uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šī recepte ir liela uzvara, jo kuram gan negaršo vrapi?! Un vēl jo īpaši – kraukšķīgas ceptas vistas filejas vrapi? Jā, šie paceļ kraukšķīgumu pilnīgi jaunā līmenī! Aiziet, pamēģini, un ideālās pusdienas dažu minūšu laikā būs gatavas! Turklāt – vieglāk par vieglu tās varēsi iepakot pusdienu kastītē, paņemt līdzi piknikā vai pārgājienā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Viss, kas nepieciešams: vistas vai tītara fileja, daži dārzeņi (patiesībā tikai salātlapa, bet, ja vēlies, pildi iekšā arī papriku, tomātu, svaigu gurķi, skābētu gurķi, burkānus un avokado) un garšvielas, iecienītā mērcīte un tortilja.

    Vistas fileju vai tītara fileju sagriež garenās strēmelē (bet ne "tievās"!).

    Bļodiņā sajauc: asās paprikas pulveri, rīvmaizi, "Spilva" garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai.

    Vistas filejas gabaliņus vienmērīgi apklāj ar šo garšvielu maisījumu.

    Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini, pat vairāk apbrūninājušies.

    Gatavo vrapus. Uz darba virsmas izklāj kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās), liek salātlapu, pa virsu iepriekš apcepto vistas fileju un ķiploku mērces "restīti". Tieši tik vienkārši!

    Ielokot apakšmalu, sarullē.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.