Wok pannā pagatavoti dārzeņi ar vistu un olu nūdelēm
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Bagātīga garšu buķete veikli gatavojamā ēdienā – vista kusīs mutē, bet rieksti maltītei piešķirs patīkamu kraukšķīgumu. Šī noteikti kļūs par vienu no tavām mīļākajām receptēm, kas ir Āzijas virtuves iespaidota.

Uzsilda 'wok' pannu, lai tā būtu ļoti karsta. Pannā lej eļļu, un kad tā sāk kūpēt, pieber fenheļa sēklas, čili pārslas un piecu garšvielu pulveri. Šeit jābūt pavisam veiklam, jo garšvielas apcep vien dažas sekundes.

Pēc tam pannā liek sakapātu sarkano sīpolu, papriku, nedaudz ingvera, kas ir nomizots un sagriezts plānās šķēlītēs. Pannā klāt pieber arī kubiņos sagrieztu vistas fileju un Indijas riekstus.

Visu apcep apmēram divas minūtes, tad pievieno sojas mērci, sakē vai šeriju, rīsu etiķi un brūno cukuru. Sastāvdaļas pannā cep apmaisot, aptuveni divas minūtes vai līdz vista gatava.

Pievieno blanšētos jeb applaucētos brokoļus, mazos sīpolus un servē kopā ar olu nūdelēm.

Brokoļus iesakām gatavot vienā katliņā ar nūdelēm, un visu salikt 'wok' pannā pirms pasniegšanas.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form