Žagariņi
Foto: DELFI
3.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze skābs krējums
skābs krējums
2 gab.
2 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
 
citrona miziņa
citrona miziņa
3 glāzes
3 glāzes milti
milti
2 ĒK
2 ĒK degvīns
degvīns
  • Cepumi
  • Citi saldēdieni
  • Kliņģeri
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pasaules Virtuve
  • 'Žagariņi' ar degvīnu un skābo krējumu mīklā - tik gardi, ka pāri nepaliks neviens.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas sakuļ ar cukuru, iemaisa krējumu, citrona miziņu, degvīnu un miltus (no sākuma 2 glāzes).

    Tad pieber vēl pusglāzi miltu un mīca mīklu.

    Pēc nepieciešamības pieber vēl miltus. Mīklai jābūt mīkstai, drusku lai līp pie rokām.

    Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

    Pēc tam seko mīklas rulēšana, griešana, "locīšana", cepšana, ēšana. Tam seko norādēm šajā receptē.

    Lai labi garšo!

    Iesūtīja: Pēpa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form