Foto: DELFI
Salāti - īpašiem godiem.
20Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
30 gdažādu veidu salāti20 gpaprika20 gmarinēti gurķi20 gtomāti30 gauksti kūpināts cūkgaļas šķiņķis10 gbaltmaizes grauzdiņi melnās olīvas marinēti sīpoliņi konservēti peperoni majonēze kečups skābs kŗējums "Pimento” mērce

Sagatavošana

1

Uz šķīvja liek saplucinātas salātu lapas, salmiņos sagrieztu papriku, pusripiņās sagrieztus konservētus gurķus, šķēlītēs sagrieztus tomātus.

2

Pārlej ar mērci, kas pagatavota no majonēzes, kečupa, skāba krējuma un "Pimento" mērces (krējums un kečups 1:1).

3

Uzber kubiņos sagrieztu auksti kūpinātu cūkgaļas šķiņķi un baltmaizes grauzdiņus. Salātus dekorē ar melnām olīvām, konservētiem sīpoliņiem un peperoni.

Iesūtīja: Čili Pica

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!