Zaļie salāti ar garnelēm un avokado
Foto: DELFI
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Skaisti pasniedzami zaļie salāti ar garnelēm un avokado, tomātiem un paipalu olām.

Salātus sagriež un izliek porciju šķīvjos.

Jogurtu samaisa ar pusi citrona sulas, sāli, pipariem un pārlej salātiem. Avokado sagriež šķēlītēs un apslaka ar atlikušo citrona sulu.

Uz salātiem kārto tomātus, garneles, olas un avokado. Pārkaisa dilles.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form