Zaļie salāti ar olu, asinsdesu un kraukšķīgām bekona šķēlītēm
Foto: Vida Press
0 0
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
4 ĒK
4 ĒK olīveļla
olīveļla
4 gab.
4 gab. kūpināts bekons, šķēlēs
kūpināts bekons, šķēlēs
60 g
60 g asinsdesa
asinsdesa
1 ĒK
1 ĒK graudu sinepes
graudu sinepes
2 ĒK
2 ĒK sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
120 g
120 g zaļo salātu maisījums
zaļo salātu maisījums
2 gab.
2 gab. olas
olas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Gaļas salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Lai zaļos salātus pietuvinātu vīriešu garšas izjūtai, tie tikai nedaudz jāuzlabo, pievienojot olu, asinsdesu un kraukšķīgas bekona šķēlītes. Sarkanā etiķa-sinepju mērce šiem sātīgajiem salātiem piešķirs atsvaidzinošu asumiņu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo salātu mērci. Bļodiņā samaisi pusi eļļas, sinepes, etiķi, sāli un piparus.

    Bekonu sagreiz strēmelēs. Asinsdesu sagriez ripiņās. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liec cepties bekonu, pēc 2-3 minūtēm pievieno asinsdesu un cep, līdz bekons ir kraukšķīgs un asinsdesa izsilusi.

    Bļodā liek zaļo salātu maisijumu, tad bekonu un asinsdesas gabaliņus, pārslaka ar salātu mērci. Dekorē ar bez čaumalas vārītajām olām (tās gatavo šādi). Pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un pasniedz nekavējoties, ar šķēlīti rupja maluma maizes.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form