20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 ĒKolīveļla4 gab.kūpināts bekons, šķēlēs60 gasinsdesa1 ĒKgraudu sinepes2 ĒKsarkanvīna etiķis pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti120 gzaļo salātu maisījums2 gab.olas
Sagatavošana
1
Gatavo salātu mērci. Bļodiņā samaisi pusi eļļas, sinepes, etiķi, sāli un piparus.
2
Bekonu sagreiz strēmelēs. Asinsdesu sagriez ripiņās. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liec cepties bekonu, pēc 2-3 minūtēm pievieno asinsdesu un cep, līdz bekons ir kraukšķīgs un asinsdesa izsilusi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit