Zaļie salāti ar olu, asinsdesu un kraukšķīgām bekona šķēlītēm
Foto: Vida Press
Sarežģītība: vidēji

Lai zaļos salātus pietuvinātu vīriešu garšas izjūtai, tie tikai nedaudz jāuzlabo, pievienojot olu, asinsdesu un kraukšķīgas bekona šķēlītes. Sarkanā etiķa-sinepju mērce šiem sātīgajiem salātiem piešķirs atsvaidzinošu asumiņu.

Gatavo salātu mērci. Bļodiņā samaisi pusi eļļas, sinepes, etiķi, sāli un piparus.

Bekonu sagreiz strēmelēs. Asinsdesu sagriez ripiņās. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liec cepties bekonu, pēc 2-3 minūtēm pievieno asinsdesu un cep, līdz bekons ir kraukšķīgs un asinsdesa izsilusi.

Bļodā liek zaļo salātu maisijumu, tad bekonu un asinsdesas gabaliņus, pārslaka ar salātu mērci. Dekorē ar bez čaumalas vārītajām olām (tās gatavo šādi). Pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un pasniedz nekavējoties, ar šķēlīti rupja maluma maizes.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form