Foto: Vida Press
Lai zaļos salātus pietuvinātu vīriešu garšas izjūtai, tie tikai nedaudz jāuzlabo, pievienojot olu, asinsdesu un kraukšķīgas bekona šķēlītes. Sarkanā etiķa-sinepju mērce šiem sātīgajiem salātiem piešķirs atsvaidzinošu asumiņu.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 ĒKolīveļla4 gab.kūpināts bekons, šķēlēs60 gasinsdesa1 ĒKgraudu sinepes2 ĒKsarkanvīna etiķis pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti120 gzaļo salātu maisījums2 gab.olas

Sagatavošana

1

Gatavo salātu mērci. Bļodiņā samaisi pusi eļļas, sinepes, etiķi, sāli un piparus.

2

Bekonu sagreiz strēmelēs. Asinsdesu sagriez ripiņās. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liec cepties bekonu, pēc 2-3 minūtēm pievieno asinsdesu un cep, līdz bekons ir kraukšķīgs un asinsdesa izsilusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!