Spinātu salāti ar avokado un āboliem
Foto: Publicitātes attēls
2.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Spinātu lapiņas, paprika, avokado, āboli un granātāboli – garšīgu salātu pamats. Ja vēl papildināti ar kraukšķīgiem riekstiem un saldeni skābenu mērcīti, tie būs patiesi izdevušies. Recepti piedāvā uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone.

Papriku, ābolu vai bumbieri (var ņemt abus) un avokado notīra un sagriež šķēlēs, riekstus sakapā, attīra granātābola sēklas.

Lielā bļodā samaisa visas mērces sastāvdaļas, pievieno salātu lapas, augļus, pusi no kapātajiem riekstiem un granātābola sēklām.

Salātus kārto uz šķīvja, pārkaisa ar atlikušajiem riekstiem un granātābola sēklām.

Šie salāti ļoti labi papildinās svētku cepeti!

Comment Form