30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
6 banāni45 gsviests8 ĒKpiens2 ĒKkapāti pētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Sagatavošana
1
Katliņā ieliek zaļus banānus, ielej tik daudz ūdeni, lai tie būtu nosegti un uzvāra. Samazina uguns intensitāti un turpina banānus vārīt apmēram 20 minūtes, līdz tie kļuvuši mīksti un miza ir melna. Banānus nokāš caurdurī un ļauj tiem nedaudz atdzist, līdz tos var paņemt rokās.
2
Nelielā katliņā liek sviestu, pievieno pienu un karsē, līdz sviests izkusis, tad noņem no uguns. Karstajam pienam pievieno nolobītus banānus, ar dakšiņu saspaida, līdz veidojas vienmērīgs biezenis. Iemaisa kapātus pētersīļus, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit