Zaļo tomātu pikantā mērce ar citronu un čili
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g zaļi tomāti
zaļi tomāti
1 gab.
1 gab. cukini
cukini
500 g
500 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
0,5 gab.
0,5 gab. čili
čili
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Mērces ziemai
  • Ass un pikants ēdiens
  • Pasaules Virtuve
  • Ja tomāti nolēmuši iespītēties un mūžam palikt zaļi, no tiem var savārīt ievārījumus, pikantas mērces un gardas piedevas sieram, grauzdētai maizītei, arī gaļai, kartupeļiem. Kolosāla garša un burvīgi izskatās!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomazgā tomātus, sagriež sīkos gabaliņos.

    Cukini nomizo, sagriež mazos kubiņos.

    Liek visu katlā, pieber cukuru, pierīvē puscitrona miziņu un maisot vāra apmēram 20 minūtes.

    Smalki sakapā čili, pievieno un visu vāra vēl kādas minūtes 20. (Par čili: pašam jāskatās, ja traki ass, var likt klāt pusi, ja asums patīk, var riskēt un pielikt visu.)

    Piespiež viena citrona sulu, visu vēl pavāra apmēram 7 minūtes.

    Karstu lej ar karstu ūdeni izplaucētās burkās, aizvāko.

    Apgriež ar vāciņu uz leju, sasedz, lai atdziest lēni. Glabā ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form