Zaļo zirnīšu sautējums ar bekonu
Foto: Shutterstock
3.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g saldēti zaļie zirnīši
saldēti zaļie zirnīši
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
150 g
150 g bekons
bekons
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas garšaugu maisījums
garšaugu maisījums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ideāla recepte steidzīgajai ikdienai. Zaļo zirnīšu sautējums kārtīgi pabaros, tam nav nepieciešamas neskaitāmas sastāvdaļas un arī gatavošanas laiks ir visai īss. Šis noteikti ir ļoti labs veids, lai atklātu, cik dažādi un gardi pagatavojami saldēti zaļie zirnīši.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kamēr gatavo pārējās sastāvdaļas, atlaidina saldētos zirnīšus. Smalkos gabaliņos sagriež sīpolu. Nelielos kubikos sagriež bekonu.

    Sakarsē pannu, uzlej eļļu, un uz nelielas liesmas cep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Pievieno bekonu un ļauj tam nedaudz apbrūnēt.

    Pannas saturam pievieno zaļos zirnīšus, pārlej ar saldo krējumu un atstāj sautēties zem vāka.

    Ik pa laikam apmaisa zirnīšus. Pievieno garšvielas un sautē kopā aptuveni 5 minūtes, līdz zirnīši kļuvuši mīksti.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form