3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
zaļi bumbieri cukurs citronskābe
Sagatavošana
1
Cietus negatavus un veselus bumbierus saliek iekšā 3 l burkās (burkai jābūt pilnai), tad tos divas reizes pārlej un nolej ar verdošu ūdeni (ļauj kādu brīdi pastāvēt - kamēr ūdens sāk atdzist), trešajā reizē šim ūdenim pievieno cukuru (100-200 g uz litru ūdens) un citronskābi (1-2 g uz litru ūdens), uzvāra un pārlej bumbieriem. Uzreiz aizvāko.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit