Foto: Shutterstock
Zaļu bumbieru kompots - sanāk garšīgi un kraukšķīgi bumbieri, ko var griezt saldajā ēdienā vai grauzt tāpat.
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

zaļi bumbieri cukurs citronskābe

Sagatavošana

1

Cietus negatavus un veselus bumbierus saliek iekšā 3 l burkās (burkai jābūt pilnai), tad tos divas reizes pārlej un nolej ar verdošu ūdeni (ļauj kādu brīdi pastāvēt - kamēr ūdens sāk atdzist), trešajā reizē šim ūdenim pievieno cukuru (100-200 g uz litru ūdens) un citronskābi (1-2 g uz litru ūdens), uzvāra un pārlej bumbieriem. Uzreiz aizvāko.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!